Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Τρόποι Παραγγελίας

Πριν κάνετε οποιαδήποτε παραγγελία από το www.twowishsis.com θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω. Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα δηλαδή εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Επιπλέον σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Οι τιμές που αναγράφονται στο www.twowishsis.com περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%), ενώ η εταιρία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς την υποχρέωση ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού.

Η σύναψη παραγγελίας πραγματοποιείται:

  1. Μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας ακολουθώντας τα εξής βήματα:

    Ο καταναλωτής κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα www.twowishsis.com της «Πετρίδης Ιωάννης και Σια Ο.Ε», συμπληρώνοντας στην αντίστοιχη φόρμα το ονοματεπώνυμό του και τη διεύθυνσή του ενώ παράλληλα ορίζει και τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης στο e-shop. Στη συνέχεια, θα λάβει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής του.

    Προκειμένου να πραγματοποιήσει παραγγελία συμπληρώνει στην αντίστοιχη φόρμα τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας πραγματοποιείται με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης και την οριστική υποβολή αυτής. Μέχρι το σημείο της οριστικής υποβολής, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την προς ολοκλήρωση παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή. Από την στιγμή της οριστικής υποβολής και μετά, η ακύρωση πραγματοποιείται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη με το e-shop είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση sales@twowishsis.com με την ένδειξη «Ακύρωση Παραγγελίας» και τον κωδικό αυτής, εφόσον η παραγγελλία δεν έχει ακόμα αποσταλεί. Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, τα έξοδα επιστροφής αλλά και τα συνολικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη.

  1. Παραγγελία μέσω τηλεφώνου στο 6980 261 713

  2. Παραγγελία μέσω email στο sales@twowishsis.com.

  3. Απευθείας από το showroom του www.twowishsis.com στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ιωνία Θεσσαλονίκης.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνεται επιβεβαίωση παραγγελίας πριν την εκτέλεσή της.