Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να ανακοινώσετε στο www.twowishsis.com τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Οι επιστροφές γίνονται μόνο μέσω της ComvosExpress.  Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. 

Συμπληρώστε εδώ το Έντυπο Επιστροφής

 

 Η επιστροφή της παραγγελίας είναι δυνατή μόνο και εφόσον:

  • το προϊόν βρίσκεται στην καλή αρχική του κατάσταση με όλες τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια)
  • επιστρέφεται μαζί με την απόδειξη αγοράς και την αρχική του συσκευασία
  • υπάρχει συμπληρωμένο το «έντυπο επιστροφών»
  • δεν έχει γίνει χρήση του προϊόντος πέραν της δοκιμής

Χρειάζεται προσοχή στην περίπτωση που το προϊόν φθάσει  σε εσάς κατεστραμμένο, θα πρέπει να μας ενημερώσετε όσο το δυνατόν πιο άμεσα προκειμένου να ενημερώσουμε την courier, ώστε να αναλάβει το κόστος. Το www.twowishsis.com δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. Αν δεν ακολουθούνται τα παραπάνω, η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή και η παραγγελία θα επιστρέφεται πίσω σε εσάς.

Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας μας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος και να επιλέξετε αν επιθυμείτε:

  • Αντικατάστασή του με ίδιο ή διαφορετικό κωδικό
  • Υπαναχώρηση από την πώληση

Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνούμε μαζί σας και θα στέλνουμε την εταιρία courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

 

Περιπτώσεις αλλαγών

  • Αλλαγή στο μέγεθος, η επαναποστολή γίνεται χωρίς κόστος έως μια φορά.    
  • Αλλαγή χρώματος ή κωδικού, τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο πελάτης.

Τα προϊόντα επιστρέφονται στην διεύθυνση: e-shop www.twowishsis.com Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ιωνία TK 57008 Θεσσαλονίκη. Τηλ 6980 261 713

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι κατά την προετοιμασία της αποστολής γίνεται ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας για να αποφεύγεται τυχόν μη εσκεμμένο λάθος της εταιρίας.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το αίτημα της επιστροφής θα προωθείται εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής κατάθεσης σε λογαριασμό τράπεζας της επιλογής σας ή πίστωση της αξίας του προϊόντος που έχει επιστραφεί, προκειμένου να αξιοποιηθεί  σε επόμενη αγορά σας.